ADIYAMAN / MERKEZ - Ertuğrul Gazi Anadolu Lisesi

Özgür TANRIVERDİ - Okul Müdürü

1975 yılında Adıyaman´da doğdu. 1998 yılında  Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Bölümünü bitirdi. İlk görev yeri Şanlıurfa ili Bozova ilçesi Arıkök köyünde göreve başladı. Şanlıurfa ilinde 3 yıl görev yaptıktan sonra,Adıyaman ili emrine atandı. İl makamının onayıyla Merkeze bağlı Durukaynak köyü İlköğretim Okuluna atandı.Bu köydede 8yıl  Sınıf Öğretmeni olarak çalıştıktan sonra Müdür Yardımcılığı Seçme Sınavını kazanarak Adıyaman Merkez Küçükhasancık İlköğretim Okuluna Müdür Yardımcısı olarak atandı. Bu okulda görev yapmakta ikenMüdürlüğe ilk defe görevlendirme kapsamında  05.12.2014 tarihinde Kömür Ortaokulunda müdür olarak görevlendirildi. Adıyaman Merkez Kömür OrtaokulundaMüdür olarak  görev yapmakta iken,02.07.2019 tarihinde Ertuğrul Gazi Anadolu Lisesine atandı.2021 yılında Fırat Üniversitesi  Eğitim Yönetimi Teftiş Planlaması ve Ekonomisi bölümünü bitirdi.(TEZSİZ YL)  Müdürümüz evli ve 3 çocuk babasıdır.